Grup Energies Renovables

Ens esforcem per respondre a les exigències dels nostres clients

Grup Energies Renovables

La nostra filosofia es basa en la competitivitat, la reinversió, la creació de llocs de treball i el desenvolupament sostenible.

Totes les empreses del grup compartim una estratègia de servei, excel·lència, inversió i eficiència, enfocada a la satisfacció total dels nostres clients. Combinem l'èxit de la companyia amb el desenvolupament sostenible, cosa que ens exigeix ​​prendre decisions basades no només en criteris financers, sinó també socials i mediambientals.

La nostra màxima és enfocar la nostra activitat cap a la societat mitjançant un model de gestió empresarial sostenible, eficient i rendible, que aporti valor afegit a tots els grups d'interès i que generi creació de llocs de treball. A més, estem en constant relació amb els nostres clients i, sobre la base de les seves inquietuds, assentam els nostres esforços i orientem el nostre creixement. Ens adaptem a les vostres necessitats i les convertim en la nostra raó de ser.

Missió

Volem continuar sent un grup integrat i diversificat de referència per a la societat, que, conscient de les noves necessitats socials, camini cap al desenvolupament sostenible amb l'única finalitat de contribuir, entre tots, a un futur millor, garantint una presa de decisions lògica, seriosa i responsable en totes les nostres activitats i assegurant la satisfacció de les persones que s'interrelacionen amb nosaltres.

Visió

GRUP ENERGIES RENOVABLES

Excel·lència i competitivitat

Els nostres valors

Excel·lència

La nostra fita última és l'excel·lència. Estem absolutament convençuts que l‟adopció d‟una cultura d‟excel·lència en la gestió és una garantia de competitivitat. Que les nostres empreses siguin una més no és suficient per a nosaltres, volem que siguin referents i líders, cadascuna al seu sector.

Integritat i honradesa

La serietat, compromís i professionalitat defineixen la nostra feina, i així es reflecteix en els excel·lents professionals que constitueixen el nostre equip. Apostem per professionals que es distingeixin per la seva capacitat de treball, el seu sentit comú, i que es caracteritzin per la seva honradesa.

Lleialtat

Com a conseqüència dels valors expressats anteriorment, Grup Energies Renovables i les persones que en formem part, mantenim fortament integrat en la nostra manera d'actuar i entendre, la fidelitat i el compliment recte dels valors i principis generals que regeixen el Grup.

Transparència

La nostra forma de relacionar-nos amb qualsevol persona en el marc de la nostra activitat empresarial i professional està marcada per la transparència de les nostres intencions, manifestant de manera fidel i veraç els interessos i informacions que afecten totes aquelles persones que mantenen algun tipus de vinculació amb el Grup .

Translate »